MENY00
NOR BAKERI MENY
NOR BAKERI AS er et aksjeselskap og en moderne bakeribedri ft med 20 ansatte lokalisert på Økern i Oslo. Det produseres ca 5.000 produkter daglig. Vi har de siste årene investert i nye maskiner og utstyr og har nå kapasitet til 20.000 produkter daglig. Vi har samtidig økt vårt utvalg av produkter og kan tilby italienske, franske, tyrkiske og norske brødvarer. Vi har fleksible leveringstider og står selv for leveringen. Vi kan også bake etter ønske!
1. (GROVT BRØD)
Bergensk rugbrød. Nr. 812
Speltbrød grov. Nr. 815
Grovbrød- 805. Nr. 805
Havregrov. Nr. 1018
Grovsesam. Nr. 1011
Grovt frokostbrød. Nr. 1014
100% grovbrød. Nr. 910
Rosarios 4 korn. Nr. 809
2. (VANLIG SUNT BRØD)
Steinmalt brød. Nr. 1032
Seterbrød. Nr. 1027
Olivenbrød. Nr. 204
Helkornbrød. Nr. 1020
Sportfiber brød. Nr. 151
Alpebrød rundstekt. Nr. 1003
Keltisk sols. Nr. 817
Keltisk sols for. Nr. 818
3. (BAGUETTER)
Baguetter (fin). Nr. 103
Baguetter (grov). Nr. 124
Mini Baguetter (fin). Nr. 113
Mini Baguetter (grov). Nr. 114
Mini Baguetter (med frø). Nr. 109
Mini Baguetter (med ost). Nr. 115
Formloff. Nr. 199
Papatya. Nr. 106
4. (BØREK/ SIMIT& SANDWICH)
Børek (med potet). Nr. 120
Børek (med champignon). Nr. 121
Talas børek. Nr. 122
Simit. Nr. 104
Middelhavsandwich(med oliven). Nr. 147 Middelhavsandwich (grov). Nr. 506
Rundstykker (fine). Nr. 905
Rundstykker (grove). Nr. 125
5. MEDIS SPESIALITETER
Pidebrød. Nr. 102
Libabrød (fin). Nr. 118
Libabrød (grov). Nr. 119
Ekmek. Nr. 101
Rostique surdeigbrød. Nr. 209
Pitabrød (best for kebab). Nr. 116
Foccacia (natural). Nr. 1055
Foccacia (Provence). Nr. 1060
Bergensk rugbrød
Ingredienser:
Rugmel, byggmel, hvetemel, vann, gresskarkjerner, sirup, multimatt, olje, gjær og salt
Vekt: 750 g. Nr. 812
Grovbrød- 805
Ingredienser:
Hvetemel, sammalt vann, hvetegrov, 4korn, gjær og salt
Vekt: 700 g.
Nr. 805
Grovsesam
Ingredienser:
Hvetemel, sammalt hvete grov, sammalt rug grov, vann, sesamfrø, gjær, rapsolje og salt
Vekt: 700 g. Nr. 1011
100% grovbrød
Ingredienser:
Sammalt hvetefin, sammalt ruggrov, sammalt hvete grov, vann, havregryn, hel-kornhvete, rapsolje, gjær, solsikkerfrø,
sesamfrø, linfrø, hvete gluten og salt
Vekt: 900 g. Nr. 910
Speltbrød grov
Ingredienser: Sammalt spelt grov, sammalt spelt fin, vann, klemt spelt, byggmel, hvetemel, gjær og salt
Vekt: 700 g.
Nr. 815
Havregov
Ingredienser:
Hvetemel, sammalt hvetegrov, sammalt rug grov, vann, havre-gryn, gjær, rapsolje og salt
Vekt: 700 g. Nr. 1018
Grovt frokostbrød
Ingredienser:
Hvetemel, vann, fiberbakst, solsikkekjerner, sesamfrø, gjær,
rapsolje og salt
Vekt: 700 g. Nr. 1014
Rosarios 4 korn
Ingredienser:
Hvetemel, sammalt hvete grov, vann, sammalt rug grov, havregryn, rapsolie, gjær og salt
Vekt: 700 g.
Nr. 809
Steinmalt brød
Ingredienser:
Hvetemel, vann steinmalt hevet, gjær, rapsolje og salt
Vekt: 700 g. Nr. 1032
Olivenbrød
Ingredienser: Hvetemel, sammalt hvete grov, sammalt ruggrov, vann, havregrynn, svart-oliven, gjær og salt
Vekt: 700 g . Nr. 204
Sportfiber brød
Ingredienser:
Ingredienser: Hvetemel, vann, sport fiber gul, gjær og salt
Vekt: 650 g. Nr. 151
Keltisk sols
Ingredienser:
Hvetemel, sammalt hvete grov, vann, sammalt rug grov, havregryn, 4 korn, solsikker frø, gjær og salt Vekt: 850 g. Nr. 817
Seterbrød
Ingredienser: Hvetemel, sammalt rugfin, vann, kruskakli, gjær, rapsolje, bakepulver og salt
Vekt: 700 g. Nr. 1027
Helkornbrød
Ingredienser:
Hvete helkorn, hvetemel, vann,
gjær, rapsolje og salt
Vekt: 700 g. Nr. 1020
Alpebrød rundstekt
Ingredienser:
Hvetemel, sammalt rug fin, vann, kruskakli, gjær og salt
Vekt: 700 g. Nr. 1003
Keltisk sols for (oppskåret)
Ingredienser:
Hvetemel, sammalt hvete grov, vann, sammalt rug grov, havregryn, 4 korn, solsikker frø, gjær og salt Vekt: 850 g. Nr. 818