5. MEDIS SPESIALITETER

Pidebrød
Ingredienser:  
Hvetemel, vann,
bakepulver,
gjær og salt
Vekt: 400 g.
Nr. 102

Libabrød (grovt)
Ingredienser: 
Hvetemel, rugmel,
vann, sammalt
rug fin, gjær
og salt
Vekt: 80 g.
Nr. 119

Rostique surdeigbrød  
Ingredienser:


Hvetemel, vann,
gjær og salt
Vekt: 650 g.
Nr. 209

Foccacia (natural)
Ingredienser:
Hvetemel, durumhvete,
vann, oliven olje,
rosmarin, gjær
og grovsalt
Vekt: 700 g.
Nr. 1055

Libabrød (fint)
Ingredienser: 

Hvetemel, rugmel,
vann, gjær og salt
Vekt: 85 g. Og
(95 g. grill-rull)
Nr. 118

Ekmek
Ingredienser:  

Hvetemel, vann,
gjær, bakepulver
og salt
Vekt: 380 g.
Nr. 101

Pitabrød
(best for kebab)
Ingredienser: 

Hvetemel, vann,
sukker, olje, gjær
og salt
Vekt: 400 g.
Nr. 116

Foccacia
(Provence)
Ingredienser:  
Hvetemel, rugmel, vann, durumhvete,
olivenolje, svart oliven, soltørkete
tomater, rød paprika, rosmarin, Provence-
krydder, gjær og grovsalt
Vekt: 1000 g.
Nr. 1060

Alt i ferske brød

NOR BAKERI