2. (VANLIG SUNT BRØD)

Steinmalt brød
Ingredienser:  
Hvetmel, vann 
steinmalt hevet, gjær, rapsolje og salt
Vekt: 700 g.
Nr. 1032

Olivenbrød
Ingredienser:
Hvetemel, sammalt hvete
grov, sammalt ruggrov,
vann, havregrynn, svartoliven,
gjær og salt
Vekt: 700 g.
Nr. 204

Sportfiber brød 
Ingredienser:   
Hvetemel, vann, sport
fiber gul, gjær og salt
Vekt: 650 g.
Nr. 151

Keltisk sols
Ingredienser: 
Hvetemel, sammalt hvete
grov, vann, sammalt rug
grov, havregryn, 4 korn,
solsikker frø, gjær og salt
Vekt: 850 g.
Nr. 817

Seterbrød
Ingredienser: 
Hvetemel, sammalt
rugfin, vann, kruskakli, gjær,
rapsolje, bakepulver og salt
Vekt: 700 g.
Nr. 1027

Helkornbrød
Ingredienser: 
Hvete helkorn, hvetemel,
vann, gjær, rapsolje og salt
Vekt: 700 g.
Nr. 1020

Alpebrød rundstekt
Ingredienser: 
Hvetemel, sammalt rug fin,
vann, kruskakli, gjær og salt
Vekt: 700 g.
Nr. 1003

Keltisk sols for
(oppskåret)
Ingredienser:   
Hvetemel, sammalt
hvete grov, vann, sammalt
rug grov, havregryn,
4 korn, solsikker frø,
gjær og salt
Vekt: 850 g.
Nr. 818